AVK Finland Oy
Tuotehakuun

Kaasu

  • KAASULAITOS

    DIN, BS tuotteet. TURVALLISUUS on kaasuun liittyvien tuotteiden tärkein ominaisuus. Kaasua käytetään energialähteenä tuotannossa, lämmityksessä ja kotitalouksissa. Yhteistä näille kaikille on jakelun toimivuuden takaaminen 24/7-periaatteella. Kaasulaitoksissa käytettävien tuotteiden pitää olla tehokkaita, toimivia ja luotettavia, jotta jakelu ei häiriinny.

  • KAASUN SIIRTOLINJAT

    DIN, BS tuotteet. TURVALLISUUS on avainasemassa kaikissa tuotteissa, jotka ovat tekemisissä kaasunjakelun tai siirtolinjojen kanssa. Siirtolinjojen käyttöpaineet ovat korkeammat kuin jakeluverkostossa, joten tuotteille asetetut vaatimukset kasvavat entisestään. Pienetkin vuodot linjastossa voivat olla hengenvaarallisia. AVK:lla on erittäin laaja mallisto tuotteita kaasun käsittelyä varten. Tuotteilla on segmentin vaativimmat hyväksynnät, ja niitä käytetään kaasulinjastoissa maailmanlaajuisesti.

  • KAASUNJAKELU

    DIN, BS tuotteet. TURVALLISUUS on avainasemassa kaasuverkostosta puhuttaessa. Kaasun jakeluverkoston pitää olla ehdottoman turvallinen ja tehokas. Vuodot voivat olla hengenvaarallisia.   Verkoston pitää toimia 24/7 periaatteella. Toiminnan pitää olla turvallista, eikä jakelussa saa olla katkoksia. AVK:n venttiilit ja tarvikkeet kaasulle on perusteellisesti testattu. Tuotteilla on kolmansien osapuolien hyväksynnät, ja ne on testattu kansallisesti ja kansainvälisesti. AVK ei tingi laadusta, vaan tarjoaa luotettavia tuotteita, jotka toimivat moitteettomasti jopa oltuaan vuosia käyttämättöminä.