AVK Finland Oy

Supa Lock™ - kierteetön liitosratkaisu

Täysin korroosiovapaa

Satuloiden perinteinen liitosratkaisu kierreliittimiä käyttäen on aikaa vievää ja jättää aina osan kierteestä ilman pinnoitusta. Kohta on heti altis korroosiolle ja saattaa aiheuttaa liitoksessa vuotoja nopeastikin uuden liitoksen tekemisen jälkeen. SUPA LOCK™ mahdollistaa turvallisen asentamisen innovatiivisen lukitusratkaisun avulla.

Innovaatiivinen ja pohjoisiin oloihin suunniteltu ja testattu liitosjärjestelmä takaa erinomaisen suojauksen korroosiota ja vuotoja vastaan. Näin pidentäen liitoksen elinkaarta huomattavasti perinteiseen kierreliitokseen nähden. Paineistettua liitosta ei voi avata vahingossa, joten turvallisuustekijä on huomioitu suunnittelussa.

Supa Lock 10 year warranty logo

Mallistoon kuuluu talosulkuventtiili, satulat muovi- ja valurautaputkille sekä liittimet. Kaikissa valurautaosissa GSK-standardin mukainen pinnoitus kattaa alan vaativimmat vaatimukset. Messinkiosat ovat sinkkikadon kestävää messinkiä ja kattavat alan vaatimukset ja standardit materiaalin ja valmistuksen osalta.

Asentamisen helppous
Kun O-renkaat ovat voideltu voidaan liitos asentaa työntämällä se suoraan satulaan, ilman kiertämistä. Tämän jälkeen liitos lukitaan lukitusrenkaalla – liitos on valmis !

Lukitusrengas
Supa Lock™ on suunniteltu ja testattu vetoa kestäväksi liitokseksi. Testauksessa käytetty paineistus on PN 16 x 1,5. Lukitusrenkaassa on reunus, joka lukitsee liitoksen paineen alaisena, eli liitoksen purkaminen vahingossa normaaliolosuhteissa on mahdotonta. Lukitusrenkaassa on kaksi asennustappia, joiden avulla asentaminen ja purkaminen on erittäin helppoa ilman työkaluja.

Suuret O-renkaat tuovat ylimääräistä turvaa liitokseen 
Kaikissa Supa Lock™ – liitoksissa on järeät 7mm paksuiset O-renkaat. Ne on tarkoituksella mitoitettu suuriksi jotta pystytään takaamaan niille parempi kestävyys ja pitävyys kuin pienille O-renkaille. Liitos sallii myös kulmapoikkeamaa, joten järeät O-renkaat takaavat sen pitävyyden näissäkin olosuhteissa.

Animaatio

 
 

Ei venttiilin kiertymistä liitoksessa
Venttiilin liitosten kiertyminen on estetty venttilin valussa olevilla lukitusosilla. Näin mahdollistetaan poraaminen myös venttiilin läpi, ilman että pora itsessään pääsee vapaasti pyörimään.

  LADATTAVAT DOKUMENTIT
  Tuotetesti
  Käyttöikätesti
  Alkuperäistodistus
  GSK pinnoitus sertifikaatti

Liittimien vapaa liikkuminen 360-astetta
Liittimet on suunniteltu siten, että niitä pystyy kääntämään 360-astetta asennuksen jälkeenkin. Tämä on Supa Lock™ -liitosratkaisun erityisominaisuus.

Laippojen väliin asennettava liitin
Laippojen väliin asennettava liitin (DN80-400) voidaan asentaa siten että putkeen ei tarvitse porata reikää. Liittimessä on kaksi Supa Lock™ haaraa, joihin voidaan asentaa Supa Lock liitin tai se voidaan vaihtoehtoisesti tulpata mikäli liitosta käytetään myöhemmin.

Pikalinkit

   
Tekniset sivut ja tekniset kuvat
  Asennusohjeet
 Valurautainen talosulkuventtiili    90-asteen pistoliitin    Yleistä
 Satula PE/PVC-putkille
   Liitin PE-päällä    Pistoliitin
 Satula rauta/teräsputkille
   Valurautainen poraliitin
   Satula PE/PVC-putkille
 Suora pistoliitin
   Tulppa
   Satula rauta/teräsputkille