Tietoa AVK:sta

AVK:n on tanskalainen perheyritys, joka on perustetty vuonna 1941.

AVK International A/S on vastuussa Manner-Euroopan, Keski-Aasian ja Kaukaasian maiden sekä Pohjois-Afrikan alueista. AVK valmistaa venttiilejä ja tarvikkeita vedelle, kaasulle ja jätevedelle, sekä myös venttiilejä ja paloposteja palontorjuntaa varten – kaikki DIN-standardien mukaisesti. Etunamme ovat modernit tuotantolaitokset, joiden optimoitu prosessi takaa nopean läpimenoajan.

AVK Finland Oy

AVK Finland on tanskalaisen AVK Holding A/S –konsernin tytäryhtiö Suomessa. Vastaamme tuotteiden maahantuonnista ja myynnin tuesta Suomen markkinoilla. AVK Finlandin konttori sijaitsee Tampereella.

Tuotteemme kattavat laajan malliston seuraaville segmenteille: vedenjakelu – jäteveden käsittely – palontorjunta – kaasuverkosto. Tuotteet kattavat alan vaativimmat standardit ja vaatimukset kullakin segmentillä ja ne ovat suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella Pohjoismaiden vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

AVK tarjoaa tuotteissaan ja palvelussaan luotettavuutta, laatua, toimivuutta ja pitkää elinkaarta. AVK toimii maailmanlaajuisesti ja tuotteita käytetään yli 85:ssä maassa. Siten AVK on maailman johtavia kumiluistiventtiilien valmistajia.

Lue lisää AVK:n historiasta

Video

Tutustu tiloihimme

Tutustu tehdaskierroksella, miten AVK varmistaa tasaisen ja korkean laadun tuotantoprosessissa