Oikeudelliset huomautukset

Sivuston omistusoikeus

Tämä Internet-sivusto on kotisivu yritykselle AVK Holding A/S, DK-8464 Galten, TANSKA - CVR 44782510 (yrityksen rekisteröintitunnus), ja se on tehty Tanskan lakien mukaisesti.

Käyttö

Tämä sivusto on tarkoitettu AVK Holding A/S:n ja sen tytäryhtiöiden ja sisaryhtiöiden toiminnan esittelyksi. Lue tämä vastuuvapauslauseke ja tietosuojakäytäntö, ennen kuin käytät tätä sivustoa. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt alla olevat ehdot sekä tietosuojakäytäntömme.

Sisältö

AVK Holding A/S pyrkii jatkuvasti päivittämään tätä sivustoa. Emme kuitenkaan vastaa mistään mahdollisista ongelmista, jotka aiheutuvat sivuston virheistä, puutteista tai sivuston saatavuudesta. Voimme myös poistaa sivuston käytöstä ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain yleisiksi ohjeiksi.

Vastuuvelvollisuus

Käytät tätä sivustoa omalla vastuullasi. AVK Holding A/S ei takaa, että sivustolla käytetty ohjelmisto, tiedot, on-line sovellukset tai muut sivustolla tarjotut palvelut olisivat virheettömiä, tai ettei niiden toiminnassa olisi katkoksia. Pyrimme päivittämään suojauksemme viruksia jne. vastaan. Emme ota mitään vastuuta hakkereiden, virusten jne. aiheuttamista hyökkäyksistä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

TÄMÄN SIVUSTON SISÄLTÖ TARJOTAAN SELLAISENAAN (”AS IS” -PERIAATTEELLA).  AVK GROUP A/S EI ANNA MITÄÄN TAKUITA SISÄLLÖSTÄ MUKAAN LUKIEN, NIIHIN KUITENKAAN RAJOITTUMATTA, TAKUUT OIKEUDELLISUUDESTA, LAADUSTA, KAUPATTAVUUDESTA TAI SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN. AVK GROUP A/S TAI SEN TYTÄRYHTIÖT EIVÄT OLE VASTUUVELVOLLISIA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, TAI JOHDANNAISISTA VAHINGOISTA, ERITYISVAHINGONKORVAUKSISTA TAI RANKAISEVISTA VAHINGONKORVAUKSISTA, JOTKA AIHEUTUVAT TÄMÄN SIVUSTON TAI SEN SISÄLLÖN KÄYTÖSTÄ, MUKAAN LUKIEN VIRUKSET, RIIPPUMATTA SISÄLLÖN OIKEUDELLISUUDESTA TAI TÄYDELLISYYDESTÄ.

Linkit

Sivustolla voi olla linkkejä muihin Internetissä oleviin sivustoihin. AVK Holding A/S ei ole vastuussa minkään näiden sivustojen luotettavuudesta, eikä voi hyväksyä vastuuta mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka seuraavat linkitettyjen sivustojen käyttämisestä. Linkit kolmannen osapuolen tietoihin eivät merkitse sitä, että AVK Holding A/S on hyväksynyt kyseiset sivustot. Emme voi taata, että linkit ovat aina toiminnassa, tai että linkitetyt sivut ovat saatavilla.

Kommentit

Kaikki AVK Holding A/S:lle lähetetyt kommentit, jotka koskevat tätä sivustoa, ovat AVK Holding A/S:n omaisuutta, ja niitä voidaan käyttää ilman rajoituksia. Lähetettyjä palautteita ei käsitellä luottamuksellisesti.

Sähköposti

Kaikki AVK Holding A/S:n lähettämät sähköpostit ja niiden mukaan liitetyt tiedostot (jatkossa ”viestit”) ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain vastaanottajilleen.  Viestit saattavat olla oikeudellisesti luottamuksellisia. Jos et ole viestin tarkoitettu vastaanottaja, et saa käyttää, julkistaa, kopioida, levittää tai säilyttää mitään osia siitä. Jos olet saanut viestin vahingossa, ilmoita lähettäjälle välittömästi, ja poista kaikki viestin kopiot tietokoneeltasi. 

AVK Holding A/S ei anna takuuta viestien oikeudellisuudesta tai täydellisyydestä, eikä ota vastuuta muutoksista, jotka ovat tapahtuneet sen jälkeen, kun lähettäjä on lähettänyt viestin. Kaikki viestissä ilmaistut mielipiteet saattavat olla kirjoittajan henkilökohtaisia mielipiteitä, ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Ne eivät välttämättä vastaa AVK Holding A/S:n mielipiteitä.

Salasanalla suojattu sisältö

Jotkut www.avkvalves.com -osoitteen sivuista ja liitännäisistä sivuista saattavat olla salasanalla suojattuja. AVK Holding A/S pidättää oikeuden evätä rekisteröitymisen keneltä tahansa käyttäjältä. AVK Holding A/S pidättää erityisesti oikeuden määritellä vaativatko tietyt sivustot, jotka ovat aiemmin olleet vapaasti käytettävissä, rekisteröitymisen. AVK Holding A/S:llä on oikeus milloin tahansa, ilman selitysvelvollisuutta, estää käyttäjältä pääsy salasanalla suojatulle alueelle estämällä käyttäjätilin käyttö (kuten määritelty alla), etenkin jos käyttäjä:

  • antaa vääriä tietoja rekisteröityessään;
  • rikkoo mitään lakeja käyttäessään AVK Holding A/S sivustoa; tai 
  • ei ole käyttänyt sivustoa pitkään aikaan.

Rekisteröityminen

Rekisteröityessään käyttäjän on annettava oikeat tiedot. Käyttäjän täytyy varmistaa, että käyttäjätiedot eivät ole kolmannen osapuolen käytettävissä, ja käyttäjä on vastuussa kaikista tapahtumista ja toimista, mitä hänen käyttäjätilinsä kautta tehdään. Kunkin sivuston käyttökerran jälkeen käyttäjän tulee kirjautua ulos salasanalla suojatuilta sivustoilta. Jos käyttäjän tietoon tulee, että kolmas osapuoli on väärinkäyttänyt hänen käyttäjätiliään, käyttäjän tulee ilmoittaa siitä viipymättä kirjallisesti tai sähköpostitse AVK Holding A/S:lle. 

Käyttäjä saa milloin tahansa pyytää rekisteröintitietojensa poistamista kirjallisesti, jos poisto ei ole ristiriidassa sopimussuhteiden täyttämisen kanssa. Tällaisessa tapauksessa AVK Holding A/S poistaa kaikki käyttäjätiedot ja muut kerätyt henkilökohtaiset tiedot, niin pian kuin tietoja ei enää tarvita.

Päivitykset

AVK Holding A/S pidättää yksipuolisen oikeuden päivittää, muokata ja muuttaa oikeudellisia huomautuksia, vastuuvapauslauseketta ja tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Kaikki päivitykset, muutokset ja korjaukset ovat sitovia kaikkia sivuston käyttäjiä kohtaan, ja kaikki muutokset ovat luettavissa täällä.

Sovellettavan lain ja tuomiopiirin valinta

Tämä vastuuvapauslauseke ja oikeudelliset huomautukset ovat Tanskan lain alaisia pois lukien sen lainvalintasäännöt. Jos riitatilanteissa, jotka liittyvät näihin oikeudellisiin huomautuksiin, vastuuvapauslausekkeeseen tai tietosuojakäytäntöön, ei päästä sopuratkaisuun, ratkaisu tehdään Tanskan tuomioistuimessa.

Tekijänoikeudet 

Kaikki tämän sivuston materiaalit ovat tekijänoikeuksien, tavaramerkki- ja muiden immateriaalioikeuksien suojaamia kansallisten ja kansainvälisten lakien mukaisesti. Nimet, merkit ja logot tällä sivustolla ovat tavaramerkin suojaamia tai suojattuja kauppanimiä. Mitään sivulla olevaa tavaramerkkiä ei ole lupaa käyttää ilman kirjallista lupaa AVK Holding A/S:ltä. Voit ladata sivustolla olevaa materiaalia vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen käyttöön, jos et poista mitään tekijäoikeuden, tavaramerkkien ja omistusoikeuden merkintöjä materiaalista. Et saa jäljentää, kopioida, uudelleenjulkaista, ladata, postittaa, välittää tai jaella millään tavalla tämän sivuston sisältöä, mukaan lukien teksti, kuvat, sekä ääni- ja videotiedostot, kaupalliseen tai julkiseen käyttöön tai viestintään ilman kirjallista lupaa AVK Holding A/S:ltä.