FURNES - kansistotuotteet

Norjalainen FURNES -valimo kuuluu AVK -konserniin. Furnes perustettiin vuonna 1958, ja se on vuosien aikana laajentanut toimintaansa tullen Skandinavian johtavaksi valurautakansistojen valimoksi.
 

Laadukkaita ja nykyaikaisia

Furnesin tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja pitkäikäisiä. Kansistot ovat nykyaikaisia ja ympäristöystävällisiä. Kansistojen kuviointi on viimeistelty erittäin tyylikkääksi ja tarkaksi. Kuvioinnin kulutuskestävyys on on korkeaa luokkaa ja kannet ovat saatavissa omalla logolla. Pallografiittiset kannet ovat lujia ja n. 30% valurautaisia kansistoja kevyempiä lisäten niiden helppokäyttöisyyttä. 

Furnes -valimolle on myönnetty EPD-ympäristöseloste ensimmäisenä valimona Pohjoismaissa.
 

Lukitus

Kaikki premium kantemme ja ritilät ovat varustettu lukitusmekanismillä. Tämä takaa kannen paikallaan pysymisen jatkuvan liikennerasituksen alla. Lukittuvat kannet lisäävät myös turvallisuutta esimerkiksi leikkipuistojen, koulujen ja lastentarhojen tonteilla ja läheisyydessä. Riskejä saattavat aiheuttaa muun muassa lumen poisto ja ilkivalta.
 

Tiiveys ja kestävyys

Kannet ovat varustettu päälle valetulla polyuretaanitiivisteellä. Tämä patentoitu uratiiviste takaa täydellisen tiiveyden sekä vastepinnan vaimennuksen. Tiiviste vaimentaa vastepintoihin kohdistettua rasitusta, eliminoi melua ja on hajutiivis. Tiiviste myös vähentää kannen ja kehyksen kulumista pidentäen näin kannen elinikää. Pohjoisissa olosuhteissa kehitetty vedenpitävä tiiviste estää kiinnijäätymisen, joten kansi on helposti avattavissa ankarimmissakin talviolosuhteissa.
 
Tarjoamme Furnes kansistoja kaikissa kokoluokissa vedenjakelun ja kaapeloinnin käyttötarkoituksiin.
Laajaan mallistoon pääset tutustumaan tämän linkin kautta.

Kansistomyynnistä vastaa myyntipäällikkö Juuso Tuusa.