Fusion - sähköhitsausosat sekä Tampereen varastonoudot

Sähköfuusioliittimet valmistaa englantilainen Fusion Group, joka on osa AVK Groupia. Sähköfuusioliitosten avulla laitokset, suunnittelijat ja urakoitsijat voivat luoda täysin hitsatun putkiston. 09-09-2022

Fusion -tuotteiden edustus AVK:lle

Fusion Group on kansainvälinen markkinoiden edelläkävijä sähköhitsausosien, PE-palloventtiilien ja niihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa, valmistuksessa ja jakelussa.

Fusion on innovaattori, jonka ansiota ovat monet uudet läpimurrot, mukaan lukien Fusamaticin automaattinen pin-teknologia, kattava tuotteiden jäljitettävyys ja Fusion Assist -omaisuudenhallintasovellus.

Vuodesta 2017 lähtien Fusion Group on ollut osa AVK konsernia. Näin ollen on luonnollista, että sen myynnistä ja jakelusta vastaavat paikalliset AVK:n myyntiyhtiöt.

Voimme iloksemme ilmoittaa, että AVK Finland Oy vastaa kaikkien Fusion tuotteiden maahantuonnista ja myynnistä Suomessa. Tuotteisiin kuuluvat merkittävimpänä osana sähköhitsausosat ja kylmät osat, mutta myös Fusion sähköhitsauskoneet, työkalut ja tarvikkeet. Kaiken kaikkiaan Fusion -tuotevalikoima on erittäin laaja. Vastaamme jatkossa myös hitsauskoneiden huollosta ja järjestämme tuotekoulutusta.

Fusion on viime aikoina panostanut merkittävästi tuotannon uudistamiseen. Tämän lisäksi ylläpidämme laajaa ja monipuolista valikoimaa Tampereen varastollamme. Näin voimme taata teille nopeat ja luotettavat toimitukset.

 

Video

Fusion Group