Vedenjakelu

Sen jälkeen kun vesi on käsitelty vedenpuhdistamossa, se pumpataan kuluttajille laajan vesijohtoverkoston kautta. Tämän verkon putkistot on valmistettu erilaisista materiaaleista valmistetuista putkista, tyypillisesti pallografiittivaluraudasta, PVC:stä, teräksestä tai PE:stä. 

Vedenjakeluverkoston paine on tyypillisesti suhteellisen matala, mutta vedenpaine voi vaihdella sillä paineen tulee olla juuri riittävä, jotta vesi saavuttaa myös korkealla pumppausaseman suhteen sijaitsevat kuluttajat. Vuoristoalueilla vedenjakeluverkosto on jaettu painealueisiin, jotka on erotettu toisistaan paineenalennusasemilla, linjaventtiileillä ja sulkuventtiileillä. 

AVK tarjoaa vedenjakeluun erityyppisiä venttiileitä ja tarvikkeita, jotka sopivat käytettäväksi kaiken tyyppisten putkimateriaalien ja käyttöpaineiden kanssa. Valikoimaan sisältyy linjaventtiilejä, keskiläppäventtiilejä, kaksois-eksentrisiä venttiilejä, läppätakaiskuventtiilejä, pallotakaiskuventtiilejä, huoltoventtiilejä ja satulaliitoksia, ilmanpoistoventtiilejä, liittimiä ja laippa-adaptereita, korjausmuhveja, venttiilihattuja ja karanjatkoja. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman maan yläpuolella käytettäviä sekä maan alle asennettavia paloposteja.

 

Tuoteinfo

Vedenjakelu

Tutustu kattavasti vedenjakeluun tarkoitettuihin venttiileihin, paloposteihin ja tarvikkeisiin sekä niiden ominaisuuksiin ja hyötyihin