AVK tuo markkinoille laajarunkoiset kapselointikaulukset paineellisen putken korjaukseen

AVK tuo markkinoille uuden laajarunkoisen kapselointikaulussarjan. Hydro Stop, Hydro Fast ja Hydro Smart-kapselointikaulukset soveltuvat erinomaisesti muhviliitosten ja putkien paineelliseen korjaukseen. 14-09-2021

AVK Groupin uusin tulokas Hydro-Cos on kehittänyt laajan valikoiman määrämittaisia ja laajatoleranssisia laajarunkoisia kapselointikauluksia ja tarjoaa lisäksi räätälöidyt ratkaisut minkä tahansa vuodon korjaamiseen.

Standardivalikoiman korjauspannat on valmistettu epoksipinnoitetusta teräksestä. Sekä pinnoituksella että veden kanssa kosketuksissa olevilla kumitiivisteillä on WRAS-hyväksyntä. Kauluksissa on laipallinen yhde, joka soveltuu paineelliseen liitokseen sekä veden tyhjennykseen, sekä ilmausyhde asennuksen lopuksi suoritettavaa ilmanpoistoa varten. Tukilevyihin on integroitu nostokorvakkeet. Tuotesarja sisältää kolme päämallia:

Hydro Stop - laajatoleranssiset laajarunkoiset kapselointikaulukset putkien ja muhviliitosten korjaukseen

Hydro Stop - kapselointikaulukset soveltuvat eri materiaaleista valmistettujen putkien korjaukseen, sillä niissä on 30mm toleranssi kokoon DN450 saakka ja 40mm toleranssi koosta DN500 lähtien. Suuri toleranssi antaa joustavuutta ja tiiveyttä asennukseen siinäkin tapauksessa, että putkien ulkohalkaisijaa ei ole mitattu tarkasti tai putki on soikea tai sen pinta on vahingoittunut. Kaulukset sallivat ±4° kulmapoikkeaman.

Hydro Fast - laajarunkoiset kapselointikaulukset putkien/putkimuhvien korjaukseen

Hydro Fast - kapselointikauluksien toleranssi on maksimissaan 10mm ja ne on tarkoitettu tietyille putkimateriaaleille. Kevyt ja kompakti rakenne soveltuu erinomaisesti hauraille putkille ja ahtaisiin asennuspaikkoihin. Kaulukset sallivat ±6° kulmapoikkeaman, mikä helpottaa asennuksen suorittamista.

Hydro Smart - laajarunkoiset kapselointikaulukset pienille putkille

Hydro Smart - kapselointikauluksen asennus onnistuu yhdeltäkin henkilöltä, mistä on hyötyä erityisesti ahtaissa paikoissa. Niissä ei ole laippayhdettä, mutta muuten ne ovat samankaltaisia Hydro Fast - kapselointikauluksien kanssa.

Standardivalikoimamme kattaa kapselointikaulukset kokoon DN2000 asti. Lisäksi kauluksia on mahdollista valmistaa ruostumattomalla teräsrungolla ja/tai -kiinnikkeillä, korkeampiin paineisiin soveltuvana, kokoon DN3000 saakka tai jopa asiakaskohtaisesti räätälöitynä.

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin suoraan tuotesivuilla alla olevista linkeistä:

  • Hydro Stop - laajarunkoiset kapselointikaulukset muhviliitoksille, AVK sarja 8001/0
  • Hydro Stop - laajarunkoiset kapselointikauluksett putkille, AVK sarja 8001/2
  • Hydro Fast - laajarunkoiset kapselointikauluksett muhviliitoksille, AVK sarja 8002/0
  • Hydro Fast - laajarunkoiset kapselointikaulukset putkille, AVK sarja 8002/2
  • Hydro Smart - laajarunkoiset kapselointikaulukset putkille, AVK sarja 8003/0

Laajarunkoiset korjauspannat

Laajarunkoiset kapselointikaulukset

Tutustu uuteen laajarunkoisten kapselointikaulusten sarjaan.