Uudet kumiluistiventtiilit Supa Maxi™ / PE -liittimillä - kaksi innovaatiota yhdessä venttiilissä!

Uusi kumiluistiventtiilisarjamme yhdistää kaksi innovatiivista liitosratkaisuamme. Supa Maxi™ vetoakestävä liitin soveltuu mille tahansa putkimateriaalille ja integroitu PE-putki mahdollistaa hitsauksen suoraan PE-putkistoon. 05-01-2022

Uusi kumiluistiventtiili mahdollistaa kompaktin, joustavan ja helpon liitoksen minkä tahansa putkimateriaalin ja sähköhitsatun PE-putken välille. Liitos on vetoakestävä, sallii kulmapoikkeaman, eikä vaadi ylimääräisiä pultteja, tiivisteitä tai liittimiä. Liitos on nopea ja turvallinen ja venttiili mahdollistaa putken sulkemisen.

Ominaisuudet

Venttiilissä on tuttu AVK-rakenne: ainutlaatuinen luisti ja korroosiosuojaus. Lue lisää venttiiliemme eduista ja kustannustehokkuudesta sivulta Ylivertaiset linjaventtiilit.

Supa Maxi™ vetoakestävässä liittimessä on patentoitu SupaGrip™-tiivistejärjestelmä, jonka joustava, vetoakestävä kehys mahdollistaa erinomaisen tiiviyden kaikilla putkimitoilla ja -materiaaleilla. Liitin on helppo asentaa, sillä pulttien uudelleenkiristystä ei tarvita. Lue lisää Supa Maxi™-liittimistä ja niiden eduista

Standardi PE-putkella varustettu liitospää mahdollistaa venttiili-/putkiliitoksen, joka on yhtä vahva kuin itse putki. Lue lisää täysin hitsatun PE-putkiston ja PE-päillä varustettujen kumiluistiventtiilien eduista.

Uusien 638-sarjan venttiilien koot ovat DN80-300. Katso lisätiedot venttiileistä alla olevista linkeistä.

  • 638/00-116 Supa Maxi™ -liitin +- musta/sininen SDR11 PE100 putki, PN16
  • 638/00-126 Supa Maxi™ -liitin +- musta/sininen SDR17 PE100 putki, PN10

Lataa

AVK kumiluistiventtiilit PE-päillä

Uusi kumiluistiventtiilisarjamme yhdistää kaksi innovatiivista liitosratkaisuamme.

Animaatio

Kumiluistiventtiilit PE-päillä

Animaatio näyttää PE-päillä varustettujen kumiluistiventtiilien asennuksen hyödyt