Uusia tuotteita Supa Lock™ kierteettömään liitinsarjaan

Tyytyväisinä voimme ilmoittaa, että olemme lisänneet urospäisen jatkoliittimen ja T-liittimen kolmella pistopäällä Supa Lock™ -tuoteperheeseen. 26-02-2021

Uusi urospäinen jatkoliitin mahdollistaa pistopään vaihtamisen urospääksi ja sitä voidaan käytännöllisesti hyödyntää yhdessä T-liittimen kanssa linjaston haaroituksiin.

Patentoitu Supa Lock™ systeemi tarjoaa 100% korroosiovapaat tuotteet ja liitokset yhdessä nopean ja helpon sekä joustavan asennuksen kanssa. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta, Supa Lock™ antaa pitkäaikaista turvallisuutta täydellisellä suojauksella korroosiota ja vuotoja vastaan. Liitokset on myös suojattu niin, että liitoksia ei voi purkaa, kun linjasto on paineistettu.

Laaja Supa Lock™ -tuoteperhe sisältää liittimiä valurautaisina ja messinkisinä osina sekä myös valurautaisia porasatuloita yhdessä ja erikseen sulkulevyn kanssa.

Lisätietoa ja enemmän yksityiskohtia löytyy nettisivuiltamme Supa Lock™ Tuotteiden esittely-osiosta. Uusien liittimien tuotelehdet saat käyttöösi seuraavista linkeistä.

Supa Lock™ urospäinen jatkoliitin, AVK sarja 109/15
Supa Lock™ T-liitin pistopäillä, AVK sarja 109/16